pdgi
Home E - mail

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Aktualno
O nama
Planinarski odsjek
Planinarska škola
Alpinistički odsjek
Alpinistička škola
Plan izleta
Markacisti
Putopisi
Foto galerija
Kontakt
Forum
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
Kontakt


Pl. društvo "Glas Istre"
43. istarske divizije 9
52100 Pula

Susreti srijedom:
zimi od 19 h, ljeti od 20 h

Tel: 052 501 910 srijedom od 20 - 21 h

 
 
HRVATSKI PLANINARSKI SAVEZ 
 
HGSS 
 
SGVH
 
Novost
 
 
 
OBJAVA

Poštovani članovi,

 

Podsjećamo Vas na IZVANREDNU IZBORNU SJEDNICU SKUPŠTINE Planinarskog društva "GLAS ISTRE", koja će se održati 21. travnja 2017. (petak) u prostoriji MO Kaštanjer, Kaštanjer 10 u Puli, s početkom u 20 sati.

 

Dobrodošli i srdačan pozdrav,

Zlatko Modrušan i Vladimir Rojnić

 

 

                                                                                                                                                                                                                            PD Glas istre                                                                                                                                                        n.p.Zlatka Modrušana

 

 

LISTA br. 1

 

Gordana Gašperov

Sisplac 21 , Pula

 

Predmet: kandidatura za predsjednika PD

 

                Ovim prijavljujem svoju kandidaturu za mjesto predsjednika PD Glas Istre koje ujedno predstavlja i mjesto predsjednika Upravnog odbora.

Rođena sam 1968.g. , po zvanju dipl ing. agronomije. Posljednjih 10 godina voditelj sam  poslova zaštite od požara te zaštite okoliša u TDR-u d.o.o. Rovinj. Moj svakodnevni posao je praćenje, provođenje i nadziranje provođenja Zakona, Pravilnika, različitih internih akata i standarda. U svom poslu svakodnevno surađujem sa različitim inspekcijama, ovlaštenim akreditacijskim kućama, laboratorijima te drugim firmama vezano za područja koja pokrivam. Prije ovog radnog mjesta radila sam kao inspektor zaštite od požara te tri zadnje godine kao voditelj inspekcije zaštite od požara PU istarske.Predanost poslu i odgovornost su dvije osnovne osobine koje bih u poslovnom smislu istakla kod sebe.

Član sam PD tri godine. U tom razdoblju sam bila vrlo aktivna u sudjelovanju na izletima i na svim radnim akcijama. Planinarenje je obogatilo moj život, a najviše su me obogatili dragi ljudi koje sam upoznala. Smatram da dugujem ovom PD za to što mi je to Društvo dalo i stavljam svoje vrijeme, energiju te životno i profesionalno  iskustvo na raspolaganje u onoj mjeri koje mi moj osnovni posao dozvoljava.

Jedno od ključnih ciljeva koje stavljam pred sebe i ljude koje predlažem u Upravni odbor je razvijanje što boljih odnosa i dobre „klime“ u našem Društvu te  rad na boljoj promidžbi svih aktivnosti društva s ciljem privlačenja što više aktivnih članova. Ne manje važan zadatak bio bi i bolja transparentnost rada svih tijela za koju smatram da bi doprinijela i boljoj klimi u Društvu.

Očekujem predani rad svih predloženih članova Odbora, dobru suradnju i sigurna sam da rezultati neće izostati. Također očekujem predani rad i drugih tijela Društva te usklađenost djelovanja svih izabranih tijela Društva sa Zakonom o udrugama, našim statutom te usvojenim internim Pravilnicima.

Ovu kandidaturu podnosim jer mi je želja da Društvo prebrodi ovo krizno razdoblje, da uspješno  djeluje, da ga nove snage „osvježe i pomlade“  te da u našoj široj zajednici budemo samo pozitivna asocijacija.

S poštovanjem,                                                                             

                                                                                                                                                             Gordana Gašperov

PRILOG : popis kandidata za sastav UO

 

 

 

Kandidati za Upravni odbor:

 

 1. Gordana Gašperov – predsjednica
 2. Marinko Iskra– dopredsjednik društva,

Dipl. Inženjer politehnike, radio dugi niz godina u Croatia osiguranju na mjestu procjenitelja, 17 godina aktivni član PD Glas Istre, jedan od naših aktivnih vodiča PD

Smatram da svojom stručnošću i iskustvom stečenim kroz poslove vodiča Društva te ranijim članstvom u UO Društva predstavlja glavni stručni suport Predsjedniku i njegovu potencijalnu zamjenu.

 1. Ljiljana Vijatović – tajnica

Ekonomist, radi kao osobni bankar u PBZ-u, dvije godine aktivni planinar.

Smatram da vještine koje mora imati bankar su dovoljna referenca za našu Ljiljanu kao tajnicu koja će redovno upisivati nove članove, produžavati starim članovima njihovo članstvo, biti naš zapisničar i pripremati materijale kod sjednica UO kao i ravnopravni jedan glas u tom UO.

 1. Boris Doblanović – član

Gospodar društva, koji se svoji radom i zalaganjem u radu planinarske kuće na Koritima dovoljno iskazao. Njegovo bi mjesto u radu ovog UO bilo od velikog značaja.

 1. Zlatko Modrušan – član

Dugogodišnji planinar, vodič, dosadašnji član UO, dopredsjednik drušva, pročelnik za izlete. Naš član UO kojeg ne treba posebno predstavljati. Član s dragocjenim iskustvom u mnogim segmentima društva.

 1. Cvita Tomišić – član

Dipl. Ekonomista, dugogodišna direktorica prodaje u Grawe osiguranju za Istru i Kvarner, surađuje svakodnevno sa brokerskim kućama, agencijama, bankama, stanicama za tehnički pregled, kućama za lizing. 5 godina aktivna članica PD.

Smatram da svojim bogatim profesionalnim iskustvo kroz vođenje timova i upravljanje projektima može doprinijeti kvalitetnom radu UO.

 1. Ingrid Belas – član

Dipl. Ekonomista, dugogodišnja voditeljica financijsko-računovodstvene službe Zavoda za hitnu medicinu IŽ, 6 godina aktivni član PD

Smatram da svojim bogatim profesionalnim iskustvom u vođenju financija i računovodstva može dati svoj doprinos radu našeg UO.

 1. Ilija Birčić - član

Građevinski obrtnik već 20 godina, sa zaposlenih 15 djelatnika. Iako samo  godinu dana  član PD istaknuo se u aktivnom sudjelovanju na brojnim izletima i radnim akcijama.

Smatram da svojim profesionalnim iskustvom može doprinijeti radu UO, najviše  u dijelu koji se odnosi na izgradnju, održavanje, investicije,  dobre procjene ponuda i troškovnika.

 1. Vanja Gorički –član

Dipl. Ekonomista, zaposlena u Gradu Novigradu na poslovima stručnog suradnika za EU fondove. Članica ovog PD je bila još kao srednjoškolka, a sada nam se ponovno pridružila. Smatram da svojim profesionalnim iskustvom može doprinijeti radu UO, posebno u dijelu koji se odnosi na pronalaženje projekata kojima bismo se mogli natjecati za dobivanje financijskih sredstava od jedinica lokalne uprave i samouprave.

 

 

LISTA br.2

 

KOS GORAN

Glavica 52, Banjole                                                                                                                     

                                                                                                             

                                                                                                                             Planinarsko društvo "GLAS ISTRE"

                                                                                                                            43.Istarske divizije 13, 52100 Pula

   n.r. Lupetina Zlatko                                                                                                                       

 

Predmet: Kandidatura za predsjednika Društva i članove UO Društva

 

                Sukladno pozivu na izvanrednu izbornu skupštinu objavljenom na internet stranicama Društva, prijavljujem svoju kandidaturu za predsjednika PD „Glas Istre“, kao i listu kandidata za vršitelje dužnosti  dopredsjednika i tajnika te članova Upravnog odbora.

 

                Kandidacijsku listu sačinjavanju:

 

 1. KOS GORAN, predsjednik
 2. DŽANANOVIĆ ZLATKO, dopredsjednik
 3. RADOLA NATALIJA, tajnica
 4. ČATIĆ ALEKSANDAR., član UO
 5. TRAJČESKI SAŠO, član UO
 6. BOLJUNČIĆ VILIM, član UO
 7. FONOVIĆ ANA, član UO
 8. IVANIĆ INGRID, član UO
 9. PERŠIĆ RICHARD, član UO

 

                Navedena lista sastavljena je od planinara koji su se iskazali u dosadašnjem radu i doprinosu Društvu kroz svoj rad putem postojećih sekcija Društva, kao što su alpinistička, markacistička i foto sekcija, te kao planinarski vodiči s dugogodišnjim iskustvom. Oni su spremni i dalje doprinositi svojim volonterskim radom, zalaganjem, idejama i iskustvom, prvenstveno u obnovi planinarskog duha u Društvu, uz isticanje planinarske etike i kodeksa ponašanja koji uključuju zajedništvo, međusobno pomaganje i zajednički rad na nastavljanju ideje i naslijeđene ostavštine, dugogodišnje priče pod imenom Planinarsko društvo „Glas Istre“.

                I upravo to planinarsko naslijeđe koje ove godine bilježi svojih 35 godina, taj pulski odnosno istarski glas koji treba ostati prepoznatljiv u našim i drugim planinama, obvezuje nas na očuvanje i poboljšanje svega onoga što su prošle generacije započele i izgradile. Ciljevi koje ćemo nastojati ostvariti jesu: edukacija novih generacija planinara i povećanja članstva uz naglasak na rad s djecom i mladima, revitalizacija alpinističkog odsjeka, unaprjeđenje visoko gorskog i ostalih odsjeka, te eventualno osnivanje seniorskog odsjeka. Posebnu brigu posvetiti ćemo dovršenju obnove i rješenju statusnih problema Planinarske kuće „Korita“, kako bi ista i nadalje ostala privlačno mjesto susreta i utočište naših i gostujućih planinara.

                Kao dugogodišnjem članu i planinaru, želja mi je da svojim radom i zalaganjem kroz dužnost predsjednika Društva, u suradnji s predloženim članovima UO, vratim Društvu barem dio onoga što mi je kroz sve ove godine aktivnog planinarenja pružilo i obogatilo moj život.

                S poštovanjem,

 

Banjole, 19. travnja 2017.                                                                                          GORAN KOS

20.04.2017.

 

   

 

 
Novosti
AKTUALNOSTI
ZAVIŽAN 17.09.2017.
PIRINEJI
SELLA NEVEA SUB. 19. - NEDJ. 20.08.2017.
LOGARSKA DOLINA-TURSKA GORA-OJSTRICA KAMNIŠKE ALPE
PLAN PLANINARSKIH IZLETA ZA 2017 GODINU
SNEŽNIK 23.07.2017.
VIHORAŠKI PUT - BIJELE STIJENE
DOLOMITI SUB.08.- NEDJ.09.07.2017.
35.GODIŠNJICA OSNIVANJA DRUŠTVA
NANOS-Slovenija
NP SUTJESKA- ZELENGORA- MAGLIĆ- PERUĆICA- RAFTING NA TARI- MOSTAR (BOSNA I HERCEGOVINA) Srijeda 21.06. do 25.06.2017. (5 dana)
IZVANREDNA IZBORNA SJEDNICA
JUŽNI VELEBIT-PAKLENICA 29.04.17.-01.05.17.
POZIV NA REDOVNU IZBORNU SKUPŠTINU 15.03.2017.
Arhiva
 
 
Forum
Kvalitetne Jakne
Priručnik za preživljavanje i čvorovi u speleologiji
Prodajem nekorištenu opremu
Teranova 7.01.2012.
Ranac
Forum - index

 
Meteo
 
Linkovi
HGSS
Državni hidrometeorološki zavod
Hrvatski planinarski savez
Gore - ljudje
AO HPD Željezničar
RAK - Riječki alpinistički klub
Planinska zveza Slovenije
KOMISIJA ZA ALPINIZAM
8a.nu
PK-VERTIKAL
SLO-ALP
PENJANJE NET
ZELENA ČISTKA
Kad misao postane riječ
Meteo-info
PD Glas Istre na Facebooku
Alpinistični odsek Rašica
 
 
     
S&N design © Planinasko društvo Glas Istre Pula - opimizirano za 1024 x 768 rezoluciju